Sandwich met makreel 

Sandwich met makreel 

Bereiding

De smaakmaker in deze sandwich is de mierikswortelcreme, die perfect samengaat met de makreel. Eet smakelijk! 

1 Breng een kleine pan water aan de kook. Pocheer de makreel 4-6 minuten. Laat afkoelen. Meng de crème fraîche met wat mierikswortel naar smaak, wat citroenrasp, een kneepje citroensap en flink wat zout en peper. Verdeel de makreel in stukken en roer door het mengsel.


2. Verdeel het mengsel over een snee brood. Bestrooi met wat waterkers en leg de andere snee erop.

Per portie 614 kcal, 42,6 g vet (16,3 g verzadigd), 37,5 g eiwit, 20,1 g koolh., 3,4 g suikers

Recept Georgie Socratous
Fotografie Dan Jones

1 persoon

• 1 makreelfilet

• 1 el crème fraîche

• geraspte mierikswortel

• bakje tuinkers

• ½ citroen

• 2 sneetjes grof brood


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine