De smaakmaker in deze sandwich is de mierikswortelcreme, die perfect samengaat met de makreel. Eet smakelijk!
1 Breng een kleine pan water aan de kook. Pocheer de makreel 4-6 minuten. Laat afkoelen. Meng de crème fraîche met wat mierikswortel naar smaak, wat citroenrasp, een kneepje citroensap en flink wat zout en peper. Verdeel de makreel in stukken en roer door het mengsel.
2. Verdeel het mengsel over een snee brood. Bestrooi met wat waterkers en leg de andere snee erop.
Per portie 614 kcal, 42,6 g vet (16,3 g verzadigd), 37,5 g eiwit, 20,1 g koolh., 3,4 g suikers
Recept Georgie Socratous
Fotografie Dan Jones
1 persoon
• 1 makreelfilet
• 1 el crème fraîche
• geraspte mierikswortel
• bakje tuinkers
• ½ citroen
• 2 sneetjes grof brood
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.