Dep de inktvisringen droog met keukenpapier. Bak 1 van de tenen knoflook, voeg de inktvisringen toe en bak ze mee tot ze ondoorzichtig zijn na 1–2 min. Roer er wat chilivlokken, de helft van de honing, de geraspte schil van 1 limoen en citroen en eenscheutje sap van elk door.
Schep de inktvis dan in een kom. Bak in dezelfde pan met wat olie de rest van de knoflook en de garnalen in 3 min. gaar. Roer de rest van dehoning en citroenrasp, een scheutje limoen- en
citroensap en wat chilivlokken rdoor. Voeg dan de arnalen toe aan de inktvisringen, aal de knoflooktenen ruit en roer de unt erdoor. Leg de sla op en schaal met de rest van d olie. Schep de seafoodmix eop, met alle sap uit de kom.
4 PERSONEN
• 3 middel pijlinktvissen (500 g), schoongemaakt en in ringen van 1,5 cm
• 4 el olijfolie
• 2 tenen knoflook, geplet
• chilivlokken
• ½ el honing
• sap en geraspte schil van 1 limoen
• sap en geraspte schil van 1 citroen
• 500 g grote garnalen, gepeld, staart intact
• blaadjes van wat takjes munt, gehakt
• 2 kropjes bindsla, gesneden
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.