Saag aloo is een heerlijk aardappelgerecht met specerijen, ui, spinazie en citroensap. Serveer met naanbrood.
1. Kook de aardappel in 6 minuten net gaar.
2. Fruit de uiringen zacht in de olie, voeg de specerijen en chilipeper toe en bak 2–3 minuten. Roer de gember en knoflook erdoor.
3. Giet de aardappelblokjes af en laat ze 1 minuut drogen. Voeg ze toe aan het uimengsel en bak ze al omscheppend rondom goudbruin. Voeg eventueel extra olie toe.
2 personen
• 2 grote aardappelen, in blokjes van 2 cm
• 1 ui, in ringen
• 3 el plantaardige olie
• ½ tl van elk: komijnzaad, gekneusd korianderzaad, kurkuma, chilipoeder en fenegriek
• 2 groene chilipepers, in plakjes
• 4 cm verse gember, geraspt
• 2 tenen knoflook, geraspt
• 600 g spinazie
• sap van ½ citroen
• naanbrood
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.