1 Snijd 12 zachte minibroodjes door en rooster ze.
2 Leg plakjes gerookte zalm op 12 helften.
3 Klop 6 eieren met zout en peper. Smelt boter in een grote pan, schenk de eieren erbij. Bak ze roerend. Haal van het vuur als ze nog wat vloeibaar zijn.
4 Roer er geknipte bieslook door. Schep over de zalm, leg de brooddekseltjes erop en serveer meteen.
5 Snijd 12 zachte minibroodjes door en rooster ze. Leg plakjes gerookte zalm op 12 helften. Klop 6 eieren met zout en peper.
6 Smelt boter in een grote pan, schenk de eieren erbij. Bak ze roerend. Haal van het vuur als ze nog wat vloeibaar zijn.
7 Roer er geknipte bieslook door. Schep over de zalm, leg de brooddekseltjes erop en serveer meteen. Schenk er witte wijn uit Graves bij.
Voor 4 personen
– 12 zachte minibroodjes
– gerookte zalm
– 6 eieren
– bieslook
– Klontje boter
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.