Roerei met gerookte zalmbroodjes 

Roerei met gerookte zalmbroodjes 

Bereiding

Zien ze er niet leuk uit, deze minibroodjes met zalm en ei? Lekker als lunch of borrelhap, maar ook ideaal om mee te nemen op een picknick of tijdens een lange autorit.
 


1 Snijd 12 zachte minibroodjes door en rooster ze.

2 Leg plakjes gerookte zalm op 12 helften.

3 Klop 6 eieren met zout en peper. Smelt boter in een grote pan, schenk de eieren erbij. Bak ze roerend. Haal van het vuur als ze nog wat vloeibaar zijn.

4 Roer er geknipte bieslook door. Schep over de zalm, leg de brooddekseltjes erop en serveer meteen.

5 Snijd 12 zachte minibroodjes door en rooster ze. Leg plakjes gerookte zalm op 12 helften. Klop 6 eieren met zout en peper.

6 Smelt boter in een grote pan, schenk de eieren erbij. Bak ze roerend. Haal van het vuur als ze nog wat vloeibaar zijn.

7 Roer er geknipte bieslook door. Schep over de zalm, leg de brooddekseltjes erop en serveer meteen. Schenk er witte wijn uit Graves bij.

Voor 4 personen

– 12 zachte minibroodjes

– gerookte zalm

– 6 eieren

– bieslook

– Klontje boter


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine