Snijd de kool in reepjes en rasp de wortels. Vermeng ze met de lente-uireepjes. Mix de chipotles met de staafmixer of in de keukenmachine met de knoflook, het limoensap, de mayonaise, zure room en wat zout en peper. Meng door de groenten, dek het mengsel af en laat de smaken in de koelkast 1–2 uur op elkaar inwerken.
4 personen
• ½ kleine rodekool, buitenste bladeren verwijderd
• 2 grote wortels
• 3 lenteuitjes, in dunne reepjes
• 1–2 gedroogde chipotle-pepers, steeltjes verwijderd, geweekt in kokendheet water
• 1 teen knoflook, geperst
• sap van ½ limoen
• 2 el mayonaise
• 4 el zure room
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.