Rodekool-chipotlesalade

Rodekool-chipotlesalade

Bereiding

Snijd de kool in reepjes en rasp de wortels. Vermeng ze met de lente-uireepjes. Mix de chipotles met de staafmixer of in de keukenmachine met de knoflook, het limoensap, de mayonaise, zure room en wat zout en peper. Meng door de groenten, dek het mengsel af en laat de smaken in de koelkast 1–2 uur op elkaar inwerken.

4 personen
• ½ kleine rodekool, buitenste bladeren verwijderd
• 2 grote wortels
• 3 lenteuitjes, in dunne reepjes
• 1–2 gedroogde chipotle-pepers, steeltjes verwijderd, geweekt in kokendheet water
• 1 teen knoflook, geperst
• sap van ½ limoen
• 2 el mayonaise
• 4 el zure room


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine