Rabarber, úberzuur! Zelfs veel volwassenen laten de roze stengels links liggen in de supermarkt of koken het met heel veel suiker. Toch is juist nu de tijd om het uit te proberen. Aan zuur mag je kindje namelijk ook best wennen. De Griekse yoghurt maakt het een stuk milder. Laat eerst een hapje puur proeven voordat je het mengt!
Was de rabarber goed schoon, snijd de stengels in reepjes en stoom die gaar. Laat het afkoelen. Pureer de rabarber en serveer het met Griekse yoghurt en chiazaadjes.
Dit recept raden we vanwege het gebruik van chiazaadjes aan vanaf 11 maanden. Laat je deze achterwege, dan kun je dit gerechtje prima vanaf 8 maanden geven.
Rechts op de foto staat de rabarber met Griekse yoghurt & chiazaadjes.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.