Een romige polenta met gorgonzola, verse tijm en walnoten: perfect voor op een koude winterdag.
1. Breng 1 liter water met wat zout aan de kook. Giet de polenta er al kloppend bij. Doe het vuur laag en roer 15-30 minuten tot de polenta dik is. Klop bijna alle parmezaan en boter erdoor.
2. Verwarm de grill voor. Doe de polenta in een ovenschaal. Verdeel de gorgonzola, de tijm en de rest van de parmezaan erover. Gril ongeveer 10 minuten, tot de polenta goudbruin is en de kaas gesmolten. Bestrooi met de walnoten en serveer direct.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.