Piña Colada ijsje met banaan en kokosmelk

Piña Colada ijsje met banaan en kokosmelk

Wil je jezelf trakteren op een heerlijke zomerse lekkernij? Deze Piña Colada ijsjes zijn precies wat je nodig hebt! Met de verfrissende smaken van banaan, mango en ananas, gecombineerd met de romige kokosmelk van Mae Ploy, zijn deze ijsjes een echte traktatie. Perfect voor een warme dag of als een tropische verrassing op een feestje. Ze zijn ook nog eens eenvoudig te maken, zien er prachtig uit en je kan het voorbereiden of voor een onverwacht feestje in je vriezer laten liggen. Dus pak je blender en maak deze exotische ijsjes!

Bereiding

  1. Eerste laag (mango-banaan):
  • Schil de banaan en halve mango, snijd in stukjes.
  • Doe samen met 125 ml Mae Ploy kokosmelk in een blender en mix tot een gladde massa.
  • Verdeel dit mengsel over de ijsvormpjes, tot ongeveer de helft.
  • Zet de vormpjes ±1 uur in de vriezer zodat deze laag iets opstijft. (Tip: zet schuin voor een speels effect!)
  1. Tweede laag (ananas-banaan):
  • Schil de andere banaan en pureer samen met de ananas en 125 ml kokosmelk.
  • Haal de vormpjes uit de vriezer en vul ze verder af met dit mengsel.
  • Plaats de stokjes in de vormpjes.
  • Zet minstens 4 uur in de vriezer, tot volledig bevroren.

Voor 10 ijsjes

Ingrediënten:

  • 2 bananen
  • 200 gram schoongemaakte ananas
  • 250 ml Mae Ploy kokosmelk
  • 1 mango

De ingrediënten worden als volgt verdeeld:

Voor de 1e laag:

  • 125 ml kokosmelk
  • 1 banaan
  • ½ mango

Voor de 2e laag:

  • 125 ml kokosmelk
  • 1 banaan
  • 200 gram ananas

Benodigdheden:

  • Blender
  • 10 ijsvormpjes

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Lente magazine