Pimm’s is een klassieke Engelse drank, gebaseerd op gin en met een lichte citrussmaak. In dit recept maken we er een super lekkere gelatinepudding van. samen met limonade, munt en fruit.
1 Strooi het gelatinepoeder in 3 eetlepels water en roer. Breng de Pimm’s, limonade en muntsteeltjes in een pan tegen de kook aan. Verwijder de munt, voeg het gelatinemengsel toe en roer tot het is opgelost.
2 Neem de pan van het vuur en laat afkoelen. Verdeel driekwart van het fruit, de komkommer en de munt over 4 koude glazen, voeg dan twee derde van het Pimm’s-mengsel toe.
3 Zet het 20–30 minuten in de koelkast en houd de rest van het mengsel op kamertemperatuur. Als de gelei iets is opgestijfd, voeg je de rest van het fruit en de munt toe en giet je de rest van het Pimm’s-mengsel erover.
4 Laat de jellypudding 2 uur opstijven in de koelkast.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.