pasteibroodje

pasteibroodje

Bereiding

4 pasteibroodjes
• olijfolie
• 1 ui, gesnipperd
• 1 wortel, in stukjes
• 2 laurierblaadjes
• 250 g runderschenkel, in stukjes van 2,5 cm
• 525 g bloem
• ½ tl mosterdpoeder
• 1 el worcestersaus
• 250 ml rundvleesbouillon
• 250 g runderniervet (verkrijgbaar bij de slager) of boter
• 200 g maris piper-aardappels, geschild, in blokjes van 2,5 cm (of andere vastkokende aardappel)
• boter, voor invetten
• 50 g oude kaas
• scheut melk
• 4 zachte broodjes, besmeerd met boter
• bruine saus (HP-saus, verkrijgbaar bij de supermarkt, naast de tabasco en worcestersaus)


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine