Zin in een lekkere pasta, die ook nog eens binnen een kwartiertje op tafel staat? Probeer deze heerlijke vispasta met garnalen en doperwten eens. Bedriegelijk eenvoudig, maar zó lekker!
1 Kook de pasta al dente. Giet af en bewaar wat kooknat.
2 Kook de erwten in 3 minuten beetgaar. Fruit de knoflook in ¾ van de boter goudgeel. Voeg garnalen, erwten en citroenrasp toe en bak ca. 1 minuut mee en haal van het vuur.Voeg pasta, munt, citroensap en de overgebleven boter toe.
3 Breng op smaak met zout en peper. Hussel alles door elkaar en voeg eventueel wat kooknat toe om de saus wat dunner te maken.
2 personen
• 200 g fettuccine
• 150 g doperwten
• 2–3 tenen knoflook, geperst
• 50 g roomboter
• 100 g Noordzeegarnaaltjes
• rasp en sap van 1 citroen
• blaadjes van 1 bosje munt, gehakt
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.