1. Verwarm de oven voor op 140ºC en zet er een bakplaat in om op te warmen.
2. Meng in een kom meel, melk, 1 ei, parmezaan, versgemalen peper voor de pannenkoekjes.
3. Smelt een klont boter en een drup olie in een kleine koekenpan. Schep beslag in de pan, bak de pannenkoekjes in 2–3 minuten per kant goudbruin. Houd ze warm in de oven.
4. Kluts ondertussen 5 eieren met een beetje peper.
5. Verhit een klontje boter in een pan tot het schuimt, voeg de eieren toe en blijf roeren in de vorm van een 8 tot de eieren nog net een beetje vloeibaar zijn; ze stollen verder nadat je de pan van het vuur hebt gehaald.
6. Serveer de pannenkoekjes en roerei met de extra parmezaan en de waterkers met een dressing van citroensap en olijfolie.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.