Orzo risotto primavera

Orzo risotto primavera

Deze risotto is onweerstaanbaar! De asperges, parmezaan, munt en peterselie maken het gerecht helemaal af. 

Bereiding



1. Breng de bouillon aan de kook, voeg de orzo toe, kook die volgens de instructies op de verpakking.

2. Snijd de asperges in stukjes van 1 cm; laat de punten heel. Breng een pan water aan de kook, voeg de stukjes asperge toe, kook een paar minuten voeg dan de erwten, bonen en aspergepunten toe. Kook ze 1 minuut mee en laat uitlekken.

3. Als de orzo gaar is, roer je boter, parmezaan, gekookte groenten, munt en peterselie erdoor. Breng op smaak met zout en peper en serveer.

2 personen

• 600 ml groente- of kippenbouillon

• 200 g orzo

• bundeltje groene asperges

• handvol diepvries doperwten en tuinbonen

• 25 g boter

• 25 g parmezaan, geraspt

• handvol gehakte munt en peterselie


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Kookboek van het Jaar!