Deze risotto is onweerstaanbaar! De asperges, parmezaan, munt en peterselie maken het gerecht helemaal af.
1. Breng de bouillon aan de kook, voeg de orzo toe, kook die volgens de instructies op de verpakking.
2. Snijd de asperges in stukjes van 1 cm; laat de punten heel. Breng een pan water aan de kook, voeg de stukjes asperge toe, kook een paar minuten voeg dan de erwten, bonen en aspergepunten toe. Kook ze 1 minuut mee en laat uitlekken.
3. Als de orzo gaar is, roer je boter, parmezaan, gekookte groenten, munt en peterselie erdoor. Breng op smaak met zout en peper en serveer.
2 personen
• 600 ml groente- of kippenbouillon
• 200 g orzo
• bundeltje groene asperges
• handvol diepvries doperwten en tuinbonen
• 25 g boter
• 25 g parmezaan, geraspt
• handvol gehakte munt en peterselie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.