De smaak van Italie op je bord! Dit goddelijke recept wordt gemaakt met orecchiette, pasta in de vorm van kleine ‘oortjes’. De basilicum, parmezaan en kerstomaten geven dit pastagerecht een ontzettend lekkere smaak. Buon appetito!
1. Verwarm de oven voor op 160 ºC.
2. Doe de tomaten, knoflook en wat takjes basilicum in een braadslee, bedruppel ze met de olijfolie (druppel flink wat over de knoflook) en bestrooi ze met zout en peper. Rooster de groenten 30 minuten in de oven, of tot de tomaten zijn gekaramelliseerd. Knijp de tenen knoflook uit hun velletje.
3. Kook de pasta, giet af, bewaar een kop van het kooknat en roer de pasta plus wat van het nat door de inhoud van de braadslee.
4. Bestrooi met de overige basilicum en geraspte parmezaan.
2 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.