Deze ontbijtrepen smaken geweldig. Ze zijn bovendien supermakkelijk te maken. Banaan is hier het magische ingrediënt: hij voegt lekker veel natuurlijke zoetheid toe en houdt alle ingrediënten bij elkaar.
1. Verwarm de oven voor tot 180 °C.
2. Doe de bananen, pindakaas, amandeldrink en ahornsiroop in een grote kom en roer alles goed door.
3. Voeg de havervlokken, bakpoeder, kaneel, het amandelmeel en de zonnebloempitten toe.
4. Meng alles goed.
5. Voeg het fruit toe en schep alles voorzichtig (!) om.
6. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het mengsel erover; druk het in de hoekjes goed aan. Strooi er nog wat fruit, noten en zaden over en druk ze voorzichtig in het mengsel.
7. Zet het geheel circa 20 minuten in de oven.
8. Laat de ontbijt repen iets afkoelen voordat je ze opeet – als je zolang kunt wachten!
Nikki’s tip
In plaats van vers fruit kun je ook kiezen voor (ontdooid) diepvries- of gedroogd fruit.
Voor 8 personen
Natte ingrediënten
Droge ingrediënten
Toppings
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.