Een frittata is zo gemaakt en staat natuurlijk heel goed op je weekend-ontbijttafel. Deze frittata maak je met asperges, spinazie, munt én ei natuurlijk. Uiteraard kun je volop variëren door die andere beetjes groenten of kaas uit de koelkast gebruiken, wat kruiden erdoor en je steelt de ontbijtshow (of de brunch).
1. Klop in een kom de eieren los met de crème fraîche en zout en peper.
2. Verwarm de oven voor tot 180 °C.
3. Bak in een ovenbestendige koekenpan de asperges en muntblaadjes 2 minuten in de olijfolie. Voeg de spinazie en 75 g feta toe. Schenk het eiermengsel erover en bestrooi met de rest van de feta. Breng op smaak met zout en peper. Bak de frittata op laag vuur.
4. Zet hem zodra de eieren gestold zijn nog 2 minuten in de oven, voor een goudbruin kleurtje.
5. Snijd de frittata in kwarten en verdeel over twee borden.
Voor 2 personen. Voorbereiding: 5 minuten bereiding: 15 minuten.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.