Verwarm de oven voor op 200 ºC. Kook 500 gram nieuwe aardappels voor. Stamp 1 eetlepel wilde knoflookblaadjes met zeezout in een vijzel. Voeg een scheut olie toe en maak er een pasta van. Schep door de aardappels.
Verdeel over een bakplaat en bestrooi met naaldjes rozemarijn. Bak 15–20 minuten goudbruin in de oven. Serveer met gegrild vlees of vis.
4 personen
500 g nieuwe aardappels
1 el wilde knoflookblaadjes
1 tl rozemarijn
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.