Sharon de Miranda: ‘Mij kun je wakker maken voor zo’n beetje elke bowl, maar deze bowl is gewoon briljant!’
1. Meng de mais met het limoensap, wat peper en zout en een scheutje koolzaadolie.
2. Verwarm de kidneybonen en spoel ze daarna af. Laat de kidneybonen uitlekken en schep ze om met de ketchup.
3. Snijd de muntblaadjes en knoflook fijn en roer ze door de yoghurt tot een dipsaus. Snijd de rode uien, paprika’s en tomaten in blokjes en schep ze door elkaar. Snijd de koriander fijn en meng met de tabasco, worcestersaus en wat zout door de salade.
4. Snijd de peterselie fijn en snijd de champignons in plakjes. Rul het gehakt goudbruin met de kaneel-, komijn- en korianderpoeder en wat peper en zout. Bak de champignons even mee, haal de pan van het vuur en schep de peterselie door het gehaktmengsel.
5. Stel de bowls samen met de mais, bonen, salade en het gehakt. Verdeel de nachochips erover en serveer de dipsaus erbij. Of zet alle ingrediënten los op tafel en laat iedereen z’n eigen bowl maken
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.