1. Doe de helft van de vruchtjes met de vloeibare honing in een kom en prak ze fijn. Doe er de Griekse Yoghurt bij, roer voorzichtig zodat de yoghurt een gemarmerd effect krijgt en zet de kom in de koelkast.
2. Leg de meringuekransjes op een plank en schep 1 tl lemoncurd op elk kransje. Laat ze een paar minuten staan.
3. Schep er een flinke lepel van het yoghurtmengsel over. Strooi er wat vruchtjes op en maak ze af met een drupje honing en wat kleine muntblaadjes.
Tip: je kunt voor verse frambozen ook gevriesdroogde frambozen gebruiken.
Tip: meng lemoncurd eens met het vruchtvlees van passiefruit voor een friszuur effect
Wil je zelf lemoncurd maken, klik hier voor een recept.
Wil je zelf meringues maken, klik hier voor het recept
Dit recept is afkomstig uit het boek Jamie in 30 minuten
voor 4 personen
– 150 gram frambozen
– 1 el vloeibare honing, plus een beetje extra
– 4 el Griekse yoghurt
– 4 meringuekransjes (te koop bij de banketbakker of patissier)
– 4 tl lemoncurd
– verse munt
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.