Een boterham met pasta is al goud waard, maar besmeer je je bammetje met deze melkchocopasta met karamel-zeezout dan weet je: dit gaat een feestelijke lunch worden. Het is bijna een toetje zo lekker, zeker als je ook aandacht geeft aan het brood. Ga lekker naar de bakker voor een zak verse sneetjes en besmeer je boterham zo dik als je wilt. Je hebt het verdiend!
1. Breek de chocolade in kleine stukjes en doe ze in een hittebestendige glazen kom.
2. Laat de chocolade au bain-marie smelten samen met de roomboter. Roer voorzichtig.
3. Wanneer de chocolade volledig is gesmolten, voeg je het cacaopoeder en de slagroom toe.
4. Zodra het chocolademengsel mooi glad is, kun je de pan van het vuur nemen. Voeg de karamel en het zeezout toe en schep ze zorgvuldig door de chocolade. Doe de pasta meteen in potjes en laat hem voor gebruik afkoelen in de koelkast.
Voor 2 potjes van ongeveer 200 gram
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.