Muffins, wie houdt daar nou niet van?! Deze variant is nét even anders dan je standaard vanillemuffin door een lepeltje matchapoeder. En geloof ons: dat is verrassend lekker! Daarnaast zorgt de crunchy topping voor een heerlijk contrast met de fluffy cake. Doe ons er maar tien!
1. Verwarm de oven voor tot 180 °C.
2. Splits de eieren.
3. Klop de eidooiers met de twee suikersoorten los, voeg de boter toe en roer alles goed door.
4. Meng de bloem, het bakpoeder en de matcha.
5. Voeg dit mengsel toe aan het eiermengsel en meng alles zorgvuldig.
6. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door het beslag.
7. Giet het beslag in 12 beboterde muffinvormpjes en verdeel de muesli of granola erover.
8. Zet de muffins 25 minuten in de oven.
Voor 12 muffins, voorbereiding 20 minuten, bereiding 25 minuten.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.