Deze heerlijke tortilla is gevuld met krokant gebakken tofu en een romige, pittige avocado-srirachasaus. Tofu is een goede vleesvervanger en kun je geheel naar eigen smaak kruiden. Ideaal om eens te proberen tijdens de Nationale Week Zonder Vlees! Tip: garneer dit gerecht met geroosterde pindanoten voor een extra crunch.
1. Snijd de tofu in blokjes. Kruid de tofublokjes met Seasoning Mix en bak ze goudbruin in de olie.
2. Doe alle ingrediënten voor de avocado-sriracha in een blender en mix tot een glad geheel. Breng op smaak met zout.
3. Snijd de Chinese kool fijn.
4. Grill de tortilla’s in een grillpan of verwarm ze in een koekenpan.
5. Meng de sriracha van avocado met de Chinese kool en verdeel over de tortilla. Garneer met de krokante tofublokjes en strooi er wat geroosterde pinda’s en fijngesnipperde koriander over.
Dit recept is afkomstig van Greenfoodlab die zich inzetten voor de week zonder vlees.
Avocado-sriracha
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.