Op de redactie zijn wij dol op hamburgers. Deze variant is nèt even anders dan normaal, door het lamsgehakt en de komijnzaadjes. De waterkers en appel zorgen voor een fris geheel.
1. Doe de komkommer, feta, het gehakt, de ui, ei en komijnzaadjes in een grote kom. Voeg wat zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.
2. Vorm er met je handen 4 burgers van en rooster ze 5-10 minuten op een hete barbecue.
3 Serveer ze in broodjes met plakjes appel en waterkers.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.