Kokos Panna Cotta

Kokos Panna Cotta

Uit het date kookboek van Nederland

Dit kookboek heeft maar liefst 69 gerechten voor de 1e date tot de liefde van je leven. Daarnaast helpen de chefs je ook voor de volgende ochtend met ontbijtjes voor 2 en comfort food wanneer je hart gebroken is. Verder staat het boek vol met date ideeën, lekkere playlists, liefdesgedichten en nog veel meer! Kortom super leuk om te bestellen of om cadeau te geven. Kan je niet wachten maak dan nu de Kokos Panna Cotta. Eet smakelijk en fijne date 😉

Bereiding

  1. Doe de kokosmelk, slagroom en suiker samen in een pan en zet het op laag vuur totdat het begint te koken. Doe vervolgens in een kom en laat het voor 5 minuten afkoelen.
  2. Week ondertussen 6 gram (3 en ¾ blaadjes) gelatine in een kom met koud water totdat de blaadjes zacht zijn geworden en knijp ze uit.
  3. Doe de gelatine in een mok met 2 eetlepels kokend water. Laat t weer even afkoelen en roer het dan door de kokosmix totdat het een geheel is.
  4. Giet de panna cotta in de vormpjes en laat ongeveer 2 uur afkoelen in de ijskast.
  5. Zet nu een pan op laag vuur met 130 g suiker, 130 g water en de inhoud van 1 passievrucht.
  6. Kook het in op laag vuur voor 30 minuten en laat de siroop vervolgens afkoelen.
  7. Haal de panna cotta na 2 uur uit de koeling, voeg een laag passievruchtsiroop toe en maak af met een muntblaadje.

Bestel hier het boek Cupido’s chef: Bestel online | CupidChefs Amsterdam

  • 200 ml kokosmelk
  • 300 ml slagroom
  • 60 g suiker
  • 6 g gelatine
  • 1 passievrucht
  • 130 g suiker
  • 130 g water

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief