Trek in een bijzondere hamburger? Maak dan eens deze vegetarische knoflook-champignonburgers. De smaak van de portobello’s gaat geweldig samen met de mosterd en licht bittere rucola.
1 Meng 2 geraspte tenen knoflook met 35 g zachte boter en 1 el gehakte peterselie.
2 Maak 2 portobello’s schoon en vul ze met de boter.
3 Wikkel ze in aluminiumfolie en bak ze 15 minuten in de oven op 200°C of leg ze op de barbecue – ze moeten zacht en gaar worden.
4 Neem ze uit de folie en schenk het vocht op 2 doorgesneden ciabatta’s.
5 Bestrijk ze met mosterd en serveer ze met de champignons, citroensap en rucola.
Meer hamburgerrecepten? Kijk hier
2 personen
– 2 geraspte tenen knoflook
– 1 el gehakte peterselie
– 35 g zachte boter
– 2 portobello’s
– 2 ciabatta’s
– rucola
– citroen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.