Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Knijp 1 varkensworstje uit zijn vel boven een kom. Meng er een handvol broodkruim, 30 g grof gehakte pijnboompitten, 20 g grof gehakte gele rozijnen, 4 tl sinaasappelrasp, 4 tl rozemarijn, zout en peper door.
Vouw 4 dubbele kipfilets open en verdeel de vulling erover. Vouw dicht en zet vast met prikkers.
Bestrooi de gevulde filets met zout en peper en bak ze goudbruin in een koekenpan. Doe ze in een braadslee en bak ze 20 min. in de oven.
Snijd in plakjes en serveer met salade.
4 personen
• 1 varkensworstje
• handvol broodkruim
• 30 g grofgehakte pinboompitten
• 20 g grofgehakte gele rozijnen
• 4 tl sinaasappelschil
• 4 tl rozemarijn
• zout en peper
• 4 dubbele kipfilets
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.