Bak de kippenpoten rondom bruin in olie. Giet overtollig vet weg en voeg de tomaten, bouillon en knoflook toe. Laat 45 minuten stoven en voeg de overige ingrediënten toe. Laat weer 30 minuten stoven. Snijd het vlees van de botten en doe terug in de pan, gooi botten en vel weg. Voeg zout en peper toe en serveer met knoflookmayo en brood.
4 personen
• 4 kippenpoten
• olijfolie
• 500 g tomaten, grote gehalveerd
• 1,5 l kippenbouillon
• 2 tenen knoflook, in plakjes
• 1 ui, gesnipperd
• 1 laurierblaadje
• 200 g krieltjes in de schil, gehalveerd
• 200 g ontpitte olijven
• 1 blik (à 400 g)kikkererwten, uitgelekt
• klein bosje peterselie, gehakt
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.