Kikkererwten kun je op 1001 manieren serveren. Met dit smaakvolle basisrecept kun je dan ook alle kanten op! Maak er falafel mee, of romige hummus. Aan jou de keuze!
1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
2. Laat 2 blikjes kikkererwten uitlekken en doe ze in een kleine braadslede. Roer er een mespunt gerookte-paprikapoeder, een snuf zwarte peper en wat reepjes citroenschil door. Besprenkel met olijfolie.
3. Bak ze in 20 minuten in de oven krokant; roer af en toe. Serveer ze warm.
• 2 blikjes kikkererwten
• gerookte-paprikapoeder
• zwarte peper
• 1 citroen, schoongeboend
• olijfolie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.