Karsu: ‘Ik ben mijn hele leven al op zoek naar het perfecte hummusrecept, ik ben er zelfs speciaal voor afgereisd naar Libanon en Jordanië. I think I got it now. Er zijn een paar trucjes die ik altijd gebruik voor de smeuïgste, zachtste en romigste hummus. Ik geef ze je!’
• 250 g kikkererwten uit blik
• 1 el citroensap
• 1 el tahin
• 2 el olijfolie
• 1 teentje knoflook
• 1 tl gemalen komijn
• 1 tl zout
• 2 ijsblokjes
• 10 g pijnboompitten
• 25 g boter
• 30 g pastırma
Benodigdheden
• blender
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.