Deze kabeljauwcurry barst van liefde, precies zoals alle gerechten die chef Londen Loy maakt. Met oog voor detail, smáák, traditie en trots als hoofdingrediënten. De Surinaamse invloeden proef je terug, maar dan wel op the London way. Kortom: recepten met een ziel, om met zo veel mogelijk mensen te delen die je lief zijn.
1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
2. Verhit wat zonnebloemolie in een steelpan op middelhoog vuur en fruit daarin al roerend de tomatenpuree, rode ui, knoflook, rawits, de koriander, trassi, gember, komijn en de kurkuma.
3. Voeg de tomatenblokjes en de palmsuiker toe en bak nog 2 minuten. Schenk de kokosmelk erbij en laat 5 minuten pruttelen met de deksel op de pan.
4. Voeg dan de kabeljauwfilet toe en laat nog ongeveer 5 minuten stoven tot de vis gaar is. Garneer met de groene kool en de tuinkers en serveer met de rijst.
Voor 4 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.