Net even wat anders dan ‘gewoon’ een worstje op de barbecue. Het deeg dat ik dit keer gebruik, is kant-en-klaar pizzadeeg (à la Danerolles).
Je snijdt dunne reepjes en rolt het om de worstjes heen. Hou de hotdogs een minuut of tien boven de barbecue of het kampvuur. Serveer met ketchup, curry of een andere lekkere saus.
Tip: maak de hotdogs klaar smeulende kolen, dan gaart het deeg beter.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.