Als jij een pindakaaslover bent, begin dan direct aan deze brownies. Zacht, romig en vooral heerlijk van smaak.
1. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Bekleed de bakvorm met bakpapier.
2. Hak de chocolade in blokjes en smelt die samen met de boter au bain-marie (zie blz. xx). Blijf roeren tot alles is gesmolten.
3. Voeg de pindakaas aan het chocolade-botermengsel toe en roer goed door. Zet opzij.
4. Klop met een mixer de eieren met de suiker luchtig. Schep het bakpoeder, de bloem en een snuf zout erdoor.
5. Roer door het chocolade-pindakaasmengsel en schenk in de bakvorm. Strooi de pinda’s erover.
6. Bak in de oven in 30 minuten gaar.
7. Laat de brownie goed afkoelen voordat je hem in stukjes snijdt.
Voor 8 stuks
Ook nodig
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.