Vier de lente op je bord met deze groene voorjaarstaart. Het yoghurtmengsel maakt de taart van filodeeg helemaal af.
1. Verwarm de oven voor op 200 ºC (hetelucht 180 ºC).
2. Maak de groenten schoon en snijd ze in grove stukken. Blancheer ze met wat zout ca. 4 min. en giet af.
3. Pel en snijd de ui in ringen. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui op laag vuur ca. 3 min.
4. Klop in een kom de eieren met de yoghurt los. Breng op smaak met zout en peper en roer de geraspte kaas erdoor.
5. Bekleed de vorm met het filodeeg en bestrijk het deeg met de tomatentapenade. Verdeel eerst de ui en daarna de groenten over de bodem. Verdeel het yoghurtmengsel erover. Laat midden in de oven in ca. 45 min. gaar worden.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.