Een paar zomers geleden waren we fervente mojito-drinkers. Dat ging zelfs zó ver dat we tijdens een dagje strand besloten alle strandtenten op een rij te bezoeken om te testen welke de beste mojito serveerde. Je begrijpt dat er van enige objectiviteit aan het eind van deze missie weinig sprake meer was. Gezellig was het wel!
1 . Verdeel de komkommer over de glazen. Doe hetzelfde met het limoensap, de munt en de rietsuiker.
2 . Vijzel de ingrediënten met een cocktailstamper tot de komkommer fijn is en de suiker opgelost.
3. Vul de glazen tot de rand met crushed ijs en giet hierop het bruiswater. Maak de mocktail af met komkommerlinten, plakjes limoen en een takje munt.
Credits fotografie: Hanke Arkenbout
Dit recept komt uit het boek ‘Limonade’ van Holy Kauw. Het boek is hier te bestellen.
Voor 6 glazen
Voor de garnering:
Extra nodig:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.