Vaak zie je champignons gevuld met allerlei lekkers als vegetarisch gerecht op de menukaart staan. Maar wist je dat je ze ook heel lekker kunt maken met vlees, vis of gevogelte? Probeer deze gevulde champignons met eendenborst maar eens – niet normaal lekker!
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Hol de champignons uit. Leg de uitgesneden stukken apart.
2. Snijd het vet van de eendenborst af. Snijd het vlees in stukjes.
3. Schep de stukjes eendenborst en champignon om met de kaas en de tijm. Breng op smaak met zout en peper en vul de champignons ermee.
4. Besprenkel de gevulde champignons met sojasaus en zet 25 minuten in de oven.
Dit recept is afkomstig uit ‘Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light’ van Jean-François Mallet ( € 25,00, Kosmos Uitgevers).
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.