Gevulde champignons

Gevulde champignons

Vaak zie je champignons gevuld met allerlei lekkers als vegetarisch gerecht op de menukaart staan. Maar wist je dat je ze ook heel lekker kunt maken met vlees, vis of gevogelte? Probeer deze gevulde champignons met eendenborst maar eens – niet normaal lekker!

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Hol de champignons uit. Leg de uitgesneden stukken apart.

2. Snijd het vet van de eendenborst af. Snijd het vlees in stukjes.

3. Schep de stukjes eendenborst en champignon om met de kaas en de tijm. Breng op smaak met zout en peper en vul de champignons ermee.

4. Besprenkel de gevulde champignons met sojasaus en zet 25 minuten in de oven.

Dit recept is afkomstig uit ‘Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light’ van Jean-François Mallet ( € 25,00, Kosmos Uitgevers).

  • 8 grote champignons
  • 8 plakken eendenborst
  • 5 blokjes verse roomkaas
  • 2 el sojasaus
  • 1 tl gedroogde tijm
  • zout
  • peper

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief