1. Kook de aardappelen, wortels en ui met wat zout gaar. Giet af en laat afkoelen; snijd in blokjes van 1 cm en doe ze in een kom. Kook de doperwten en giet ze af. Meng de mayonaise en de knoflook. Doe de erwten in de kom met de blokjes groenten, mayo, azijn en olie. Voeg zout en peper toe en roer goed.
2. Duw je duim in het midden van elk artisjokhart en maak een kuiltje. Schep een lepel van het groentemengsel in elke artisjok en leg de gevulde artisjokken op een schaal.
6 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.