Gevulde artisjokken

Gevulde artisjokken

Bereiding

1. Kook de aardappelen, wortels en ui met wat zout gaar. Giet af en laat afkoelen; snijd in blokjes van 1 cm en doe ze in een kom. Kook de doperwten en giet ze af. Meng de mayonaise en de knoflook. Doe de erwten in de kom met de blokjes groenten, mayo, azijn en olie. Voeg zout en peper toe en roer goed.

2. Duw je duim in het midden van elk artisjokhart en maak een kuiltje. Schep een lepel van het groentemengsel in elke artisjok en leg de gevulde artisjokken op een schaal.

 

6 personen

  • 250 g aardappelen
  • 100 g wortels
  • 120 g ui
  • 100 g doperwten (diepvries)
  • 100 g mayonaise
  • ½ teen knoflook, geperst
  • 1 el witte wijnazijn
  • 2 el olijfolie
  • ca. 24 artisjokharten uit blik

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief