Doe de bloem in een kom en mix er geleidelijk 90 ml koud water door, tot je een stevig deeg hebt. Rol er een worst van, wikkel die in vershoudfolie en leg 20–30 min. in de koelkast.
Bestuif een werkvlak met bloem. Snijd het deeg in 24 plakjes en rol die uit tot cirkels van Ø 10 cm.
Meng de ingrediënten voor de vulling en schep 1 flinke theelepel midden op elke cirkel. Bestrijk de deegranden met water, vouw ze naar elkaar toe en druk vast.
Bak de dumplings 1–2 min. in 1 el olie. Voeg 200 ml water toe, doe een deksel op de pan, zet het vuur laag en stoom nog 4–5 minuten. Houd warm, terwijl je de rest van de dumplings op dezelfde manier bereidt. Serveer met ketjap of chilisaus.
Voor 24 stuks
• 150 g bloem, plus extra
• 2 el olie
Vulling
• 120 g savooiekool, gescheurd
• 200 g varkensgehakt
• 3 lente-uitjes, gesneden
• 1 el rijstwijnazijn
• 1 tl sojasaus
• 1 tl sesamolie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.