Wat een luxe combi, deze gegrilde asperges met pecorino! De kaas geeft een romige smaak aan het geheel. Serveer als bijgerecht of met een lekker gepocheerd eitje
1. Maak een dressing van de chilipepers, het citroensap, de helft van de olie en zwarte peper.
2. Verhit een grillpan, bestrijk de asperges met olie. Gril 5 minuten tot ze beetgaar zijn; keer geregeld.
3. Schep door de dressing en rasp de pecorino erover.
2 personen
• ½ rode chilipeper, in dunne plakjes
• sap van 1 citroen
• 2 el extra vergine olijfolie
• 350 g groene asperges
• 25 g pecorino
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.