Voor 8 tot 10 personen
Voor de parelgortrisotto
– 3 grote preien
– paar klontjes boter
– paar takjes verse tijm, alleen de blaadjes
– olijfolie
– zeezout en peper
– 500 g parelgort
– 2 l biologische kippenbouillon
– 80 g zachte, lokale kaas of Philadelphia-roomkaas
– 80 g geraspte cheddar of Goudse kaas van goede kwaliteit
– handjevol verse bladpeterselie
Voor de hachee
– 4 plakken gerookt, doorregen spek van goede kwaliteit
– 4 takjes verse rozemarijn
– [1/2] koolraap, geschild, doormidden
– 2 rode uien, gepeld, doormidden
– 1 grote wortel, geschild
– 3 meirapen (ongeveer 350 g), geschild
– 4 fazantenborsten (ongeveer 400 g), zonder vel
– 200 g kippenlevers
– 2 volle eetlepels bittere marmelade
Voor het hert
– 6 of 7 jeneverbessen
– rodewijnazijn
– 700 g hertenlende aan een stuk, schoongemaakt (vraag je slager dat voor je te doen)
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.