Hoe makkelijk wil je het jezelf maken? Snijd groenten die snel gaar zijn in stukken, overgiet ze met wat olijfolie en bestrooi met Provençaalse kruiden en laat de oven het werk doen. Vervang de feta door een pakketje bakpapier met vis of kip. Of serveer er bollen burrata of mozzarella bij.
1. Verwarm de oven voor op 180 o C. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
2. Doe alle gesneden ingrediënten behalve de takjes tijm en feta in een wijde kom. Overgiet royaal met olijfolie en kruiden en meng goed door elkaar. Verdeel alles over op de bakplaat maar houd het midden vrij. Verkruimel de feta in een ovenvast schaaltje of apart op een stuk bakpapier, bestrooi dit met wat kruiden en leg in het midden. Bestrooi met versgemalen peper en wat takjes tijm. Zet voor ca. 30 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een groene salade.
TIPS
Credits fotografie: Eva Snijders / Loof
Voor 4 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.