Pannenkoeken zijn het perfecte ontbijt voor een lange, luie zondagochtend. Met dit eenvoudige recept wordt het nog verleidelijker om je favoriete ontbijtje te maken.
1. Prak de bananen met een vork fijn in een kom. Klop de eieren erdoor tot ze goed gemengd zijn.
2. Voeg het bakmeel toe en klop het erdoor.
3. Roer de walnoten, nootmuskaat, kaneel en het zout erdoor.
4. Laat de boter smelten in een koekenpan op matig vuur. Schenk als de boter heet is 2-3 eetlepels beslag in de pan en bak het pannenkoekje 30 seconden. Keer het om en bak de andere kant ook 30 seconden of tot de pannenkoek goudbruin is.
5. Leg het pannenkoekje op een bord en houd het warm in de oven terwijl je de rest bakt.
6. Stapel de pannenkoekjes op en garneer ze met de walnoten, plakjes banaan en stroop.
Voor circa 6 stuks
Voor de pannenkoekjes:
Voor de topping:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.