‘Epic’ zalmschotel met artisjok

‘Epic’ zalmschotel met artisjok

Met de handige bijna-klaarproducten van Jamie en Jumbo zet je snel een lekkere, voedzame maaltijd op tafel. De ‘Epic’ zalmfilets zijn al lekker gekruid, dus dat scheelt tijd!

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de aardappels over een bakplaat, schep ze om met 2 eetlepels olie van het vocht van de artisjokken en rooster ze 15 minuten in de oven.

2. Giet de artisjokken af en doe ze bij de aardappels. Leg de zalmfilets erop, knijp het citroensap erboven uit en bestrooi ze met zout en peper. Rooster 15 minuten, of tot de zalm gaar is. Bestrooi de aardappels en vis met de gehakte basilicumblaadjes, serveer en geef er partjes citroen bij.

4 personen


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine