Dubbele chocoladebrownies: het water loopt ons bij de naam alleen al in de mond. In dit recept zit niet alleen pure chocolade, maar ook cacao, noten en witte chocolade. Op en top genieten!
Verwarm de oven op 170ºC. Beboter en bestuif een ovenschaal. Smelt boter en suiker, roer meel, eieren en vanille erdoor. Verdeel over 2 kommen. Meng cacao, pure chocola en de helft van de noten door de ene portie; witte chocola en de rest van de noten door de andere. Schep om en om in de schaal. Bak 30–40 minuten. Snijd in vierkantjes.
Psst…
Zin in nog meer choco-inspiratie?
Bekijk hier 27 waanzinnige chocoladerecepten
12 stuks
• 180 g boter
• 300 g suiker
• 150 g zelfrijzend bakmeel
• 3 eieren
• ½ tl vanille-extract
• 1 el cacao
• 75 g pure chocola, gehakt
• 100 g hazelnoten, gehakt
• 75 g witte chocola, gehakt
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.