De perfecte basiscake mag in je bakrepertoire niet ontbreken. Je kunt toppings op een mwoah-cake doen tot je een ton weegt, maar als de basis niet goed is dan wordt hij nooit lekker. Dit is een briljant basisrecept dat je bij je favorieten zet – alsjeblieft!
Tip: Varieer met dit recept en voeg stukjes fruit toe aan deze cake.
Dit boek doet mee aan de Food and Friends Gouden Kookboek verkiezing. Breng nu je stem uit en ontvang gratis het Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol lekkere recepten. Bovendien maak je kans op te gekke prijzen.
6 tot 8 porties
• 225 g bloem
• 200 g suiker
• 8 g bakpoeder
• sap en zeste van 1 citroen
• 90 ml plantaardige olie of gesmolten vegan boteralternatief
• 200 ml sojamelk
• snufje zout
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.