1. Meng de bessengelei en de cranberrysaus.
2. Schil wat dunne reepjes van de sinaasappelen, citroenschil en snijd ze in lange fijne sliertjes; voeg ze toe aan de saus.
3. Rasp de stemgember erboven en voeg mosterd en gemberpoeder toe. Roer de port erdoor.
Serveer met koude vleeswaren.
300 gram
• 5 el rodebessengelei
• 5 el cranberrysaus
• 1 sinaasappel
• 1 citroen
• ½ bolletje stemgember
• snuf mosterdpoeder
• snuf gemberpoeder
• scheut port (optioneel)
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.