De kipfilets in dit gerecht worden extra lekker door de friszure citroen en pittige chilivlokken.
1. Meng het sap van 2 citroenen met 1 eetlepel chilivlokken. Voeg 2 kipfilets toe en laat 20 minuten in de koelkast marineren.
2. Verhit een grillpan tot-ie rook afgeeft en bak de kipfilets 5–7 minuten per kant, tot ze gaar zijn en een schroeipatroon vertonen.
3. Serveer met warme groenten en een salade.
2 personen
• 2 citroenen
• 1 tl chilivlokken
• 2 kipfilets
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.