Met dit recept voor chocoladeglazuur kun je eenvoudig taarten, cupcakes, muffins, cake en koekjes bestrijken. Gebruik daarvoor een paletmes, die je eerst even onde de warme kraan houdt. Droog het mes goed met een theedoek en creëer een prachtig strak glazuur.
1 Laat de chocolade, kokosroom en melk smelten in een kom op een pan kokendheet water.
2 Laat afkoelen en klop er mascarpone en de poedersuiker door. Smeer op je favo taart, cake, cupcakes of koekjes.
Psst…
Zin in nog meer choco-inspiratie?
Bekijk hier 27 waanzinnige chocoladerecepten
Voor 450 gram
– 150 g pure chocolade,
– 160 ml kokosroom
– 2 el melk
– 125 g mascarpone
– 2 el poedersuiker
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.