1. Kook de pasta, giet af en spoel met koud water. Zet de pasta apart.
2. Snipper het uitje, pers de knoflook en fruit ze samen in de pan. Voeg de kipfilets toe en bak ze in 8 tot 10 minuten goudbruin en gaar. Haal uit de pan en snijd ze in hapklare stukken. Verwijder de korsten van het brood en snijd het in blokjes. Bak het brood bruin in de pan met wat olijfolie. Laat hierna uitlekken op een keukenpapiertje.
3. Snijd de sla in grote stukken en voeg alles bij elkaar in een riante kom.
4. Maak de dressing. Pers een half teentje knoflook en snijd de ansjovis fijn. Mix met de mayonaise en het citroensap. Schenk de dressing over de pastasalade en bestrooi met Parmezaanse kaas.
Voor 4 personen.
Voor de dressing
Tip:
kant-en-klare croutons en ceasardressing maken het nog makkelijker
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.