1 Doe de biefstukjes in een kom met de wijn en knoflook, en marineer ze enkele uren. Neem eruit (bewaar de wijn) en dep droog. Bestrooi met zout en peper en besprenkel met olie.
2 Bak de biefstukjes op hoog vuur 3 minuten per kant medium tot rosé. Neem uit de pan. Doe wat wijn in de pan en laat inkoken. Snijd de broodjes door, bedruppel ze met ingekookte wijn.
3 Snijd de biefstukjes en leg op de broodjes. Verdeel daarna de prei erover met nog wat wijn.
• 350 g lendenbiefstuk
• 150 ml rode wijn
• 2 tenen knoflook, geperst
• olijfolie
• 2 witte broodjes
• ½ portie gesmoorde prei
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.