Bonenschotel met konijn

Bonenschotel met konijn

Bereiding

6 personen
• 350 g gedroogde cannellini- of limabonen, een nacht geweekt
• 3 tenen knoflook
• klein bouquet garni van tijm, laurier en rozemarijn
• 1 kleine aardappel, geschild
• olijfolie
• 1 grote rode ui
• 1 gewone ui
• 2 banaansjalotten
• blaadjes van wat takjes tijm
• 3 flinke el bloem
• 2 tl mosterdpoeder
• 1 konijn, in 8 stukken verdeeld (2 poten, 2 schouders, lende in 4 stukken)
• 10 laurierblaadjes
• 100 g gerookt (buik)spek, in reepjes
• rodewijnazijn
• klein bosje bladpeterselie, grof gehakt
• 1 citroen
• zuurdesembrood

Per portie 680 kcal, 20 g vet (6 g verzadigd), 61 g eiwit, 62 g koolhydraten, 5 g suikers


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine